Lisää myyntiä. varauksia. aikaa.

Ajanvarauspalvelu teille ja asiakkaillenne.
Keskity olennaiseen ja anna Oitiksen hoitaa loput.

Oitis ajanvarausjärjestelmä

Oitis ajanvarausjärjestelmä sopii moneen tarpeeseen

Oitis ajanvarausjärjestelmän varausnäkymä Oitis ajanvarausjärjestelmän varausnäkymä
  • Tuotteiden vuokraukseen
  • Palveluiden varaukseen
  • Ajan säästämiseen
  • Anna asiakkaiden tehdä varauksia 24/7

Oitiksen ajanvarausjärjestelmä on nettipohjainen varausjärjestelmä, johon pääsee käsiksi mistä tahansa ja millä laitteella tahansa ajasta ja paikasta riippumatta. Kullakin vuokrattavalla kohteella on kalenterissa oma sarakkeensa, jolloin hallinta ja yleisilme on selkeä. Vuokraa helposti tavaroita, palveluita, mitä tahansa.

Säästä aikaa ja anna asiakkaan varata suoraan kotisivuiltasi. Tarjoamme lisätoimintoa, jonka avulla asiakkaat pääsevät varaamaan aikoja suoraan omilta kotisivuiltanne. Näin yhteystiedot ja varauksen ajankohta tulevat suoraan näkyviin järjestelmään. Jos et jostain syystä halua lisäosaa omille sivuille, saat myös automaattisesti käyttöösi oman Oitis-sivun, jonka kautta asiakkaat pystyvät tekemään varauksia.

Oitis ajanvarausjärjestelmä huolehtii, että varaukset ovat ajantasalla eikä esimerkiksi päällekkäisiä varauksia pääse syntymään. Järjestelmä huolehtii myös peruutusaikojen hallinnasta.

Ajanvarausjärjestelmä kalenteri

Helposti käytettävä kalenteri

Kullakin varattavalla tuotteella tai työntekijällä on kalenterissa oma rivinsä. Poissaolot, aukioloajat ja hinnat ovat tarpeen mukaan itse muokattavissa.

hallinta

Varauksien hallinta

Varauksia on helppo hallita ja jälkikäteen muokata. Esimerkiksi varauksien siirto toiseen aikaan onnistuu helposti joko raahaamalla tai varauksen avaamalla ja muuttamalla ajankohtaa.

Joustava ulkoasu

Joustava ulkoasu

Järjestemän ulkoasua on mahdollista muokata tarpeiden mukaan esimerkiksi päivä-, viikko- ja kuukausinäkymän sekä asiakkaille näkyvien värien, tekstien ja muiden toimintojen osalta.

Asiakkalle viestintä

Asiakkalle viestintä

Järjestelmä helpottaa viestintää asiakkaille & kauppiaalle automaattisten varausvahvistusten, peruutusilmoitusten, sopimuspohjien ja mahdollisten muistutusten avulla.

Optimoitu kaikille laitteille

Optimoitu kaikille laitteille

Responsiivisen suunnittelun ansiosta järjestelmä toimii myös sulavasti mobiililaitteilla. Reilusti yli puolet internetin liikenteestä tulee mobiililaitteiden käyttäjiltä.

Toimipisteet

Toimipisteet

Mahdollisille eri toimipisteille on mahdollista tehdä omat kalenterinäkymät. Työntekijät tai varattavat tuotteet voivat olla eri päivinä eri toimipisteissä, tai vaihtaa toimipistettä jopa kesken päivää.

maksutoiminnot

Maksutoiminnot

Tarvittaessa saat käyttöösi maksutoiminnot, joilla asiakas pystyy varauksen yhteydessä suoraan maksamaan varauksen. Käytössä on kaikki yleisimmät maksutavat kuten pankki-, luotto/debit- ja Mobilepay-maksut.

Jatkuva kehitys

Jatkuva kehitys ja räätälöinti

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita. Jos kehitysajatuksia herää, ota rohkeasti yhteyttä! Pystymme räätälöimään tarvittaessa järjestelmän juuri yrityksenne tarpeiden mukaisesti.

Lisäosa nettisivuille

Oitis tarjoaa lisäpalveluna mille tahansa jo olemassa oleville nettisivuille lisättävän osan, jolla asiakas pystyy varamaan suoraan sivuiltanne. Lisäosa integroidaan helposti lisäämällä pieni koodinpätkä sivuillenne. Toimitamme tähän selkeän ohjeistuksen ja tarvittaessa autamme asennuksessa.

Lisäosan avulla tuotetiedot ja -hinnat saadaan suoraan ajanvarausjärjestelmästä osaksi sivuanne ja asiakas pääsee tekemään helposti varauksen. Varauksen tiedot näkyvät reaaliajassa omassa näkymässänne.

  • Nettisivuille integroitava lisäosa.
  • Erittäin helppo ja vaivaton käyttöönotto.
  • Tuotetiedot ja hinnat suoraan järjestelmästä omille sivuillesi.
  • Kuin osa muuta sivustoa, tiedot sivustonne ulkoasun ja värimaailman mukaan.
  • Asiakkaat voivat varata aikoja suoraan sivuiltanne 24/7.
  • Tarjoamme myös rajapintamahdollisuutta haastavampiin ratkaisuihin.
Oitis lukuina

Tietoa ajanvarausjärjestelmästä

100 +

Yritystä käyttäjänä

10000 kpl +

Tehtyä varausta

2019

Yritys perustettu

Muutama referenssi

Muun muassa nämä yritykset käyttävät Oitista

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Henri Turunen

040 952 8076

Miko Lehtonen

050 534 3323

Lähetä sähköpostia

Viestisi lähetettiin, palaamme asiaan mahdollisimman pian!

"Kyllä aikaa on, mutta kun ikä loppuu".
- Suomalainen sananparsi

Käytä aikasi hyödyllisesti

Copyright © Runtime Oy 2023.